Voda

Voda. Mi je često promatramo samo kao tekućinu koja nam služi za utaživanje žeđi i za preživljavanje, ali kada bi je bolje poznavali tada bi istinski poštovali njezinu moć i svrhu. Voda je živo biće. Iako znanstvenici to još ne priznaju ja ipak mislim da je tako. Japanac Masaru Emoto je još prije dvadestak godina počeo slikati kristale vode. Neću puno pisati jer slike govore više od tisuću riječi. Svakome bi preporučio da pročita njegove knjige jer su predivne. Ove slike dolje je stvorila voda kada su joj pokazivane lijepe riječi poput ljubav, zahvalnost, mir, obitelj, nada, istina, mudrost, kada se nad njom molilo, kada joj se puštala neka klasična glazba ukratko kada su joj se davale pozitivne informacije. Postoje i slike vode kada su joj se davale negativne informacije i možete pretpostaviti da nisu baš lijepe, ali te slike tu neću stavljati, tko želi ih može lako pronaći na internetu..

Možda vam je sada teško povezati kakve voda ima veze sa ostakom ove stranice, ali prisjetite se malo opće poznate informacije da se ljudsko tijelo sastoji od otprilike 70% vode.

Pa vas sada molim da malo zastanete i razmislite. Kako voda reagira na određene informacije? Kako mi reagiramo? Ima li to veze sa našim životom? Našim zdravljem?

Ako vas zanima još informacija u vezi vode slobodno me pitajte. Uživajte u slikama!" Više je savršenstva u kaplji vode,
nego u bilo kojem stroju
kojeg je čovjek napravio. "

Albert Einstein